Nyheter

2018-10-17 Miljösmart kollega sökes!

Drivs du av att arbeta med kvalitets- och hållbarhetsfrågor? Då finns tillfälle att få göra detta hos miljönätverket 7miljö. Läs mer om tjänsten som hållbarhets- och kvalitetssamordnare.

2018-10-12 Nu börjar dräneringsarbetet på området Måsen 2

Nästa vecka kommer arbetet med att dränera om området Måsen 2 att starta. Huset som vi inleder med är Trastvägen 6. Därefter står Hökvägen 5 på tur för att efterföljas av Trastvägen 8, Hökvägen 11, Hökvägen 7 och sist Hökvägen 9.

2018-10-08 Den tidigare driftstörningen på Vårgårda Ångfabrik är nu åtgärdad

Den tidigare driftstörningen på Vårgårda Ångfabrik är nu åtgärdad.

2018-10-08 Vårgårda Ångfabrik har akut fått stänga av fjärrvärmen i Vårgårda

Vårgårda Ångfabrik har akut fått stänga av fjärrvärmen i Vårgårda. Detta innebär att våra hyresgäster ej har något varmvatten. Någon prognos för när detta är åtgärdat har vi ej i nuläget, dock hoppas vi att felet ska vara avhjälpt inom några timmar.

2018-10-04 Nu jobbar vi i våra utemiljöer

Nu jobbas det för fullt i våra utemiljöer. Vi har tagit fram en plan och tittat över våra grönytor. Detta har resulterat i att vi under den närmaste tiden kommer att ta bort flera träd samt buskar. Dessa tas bort då de exempelvis står för tätt eller går emot tak och fasader. Vi hoppas att våra hyresgäster nu kommer att trivas i den nya förbättrade utemiljön.

2018-09-21 Har ni sett vår nya bil!

Nu börjar våra bilar att rulla med vårt nya grafiska utseende.

2018-09-04 Nominerade till Svenska Designpriset

Vårgårda Bostäder har i samarbete med Nyla design tagit fram en broschyr för området Backgårdsgatan. Denna broschyr är nu nominerad till Svenska Designpriset i kategorin information - print. Detta är vi mycket stolta och glada över. Om ni vill vara med och rösta på vår fina broschyr finns länken här.

2018-08-28 Hösten närmar sig fort

Nu går augusti mot sitt slut och de flesta av oss är tillbaka på arbetet. Det blir mörkare ute på kvällarna och många väljer att tända levande ljus inomhus. Tänk på brandfaran och lämna aldrig ett levande ljus obevakat. Ta även tillfället i akt att kontrollera samt byta batteri på din brandvarnare, den räddar liv!

2018-08-16 100% fossilfritt intresserade ministern Gustav Fridolin

Vi på Vårgårda Bostäder gör delar av vårt miljonprogram självförsörjande med hjälp av solen. Tekniken och vårt bolags satsning imponerade på utbildningsministern Gustav Fridolin.

2018-08-01 Bevattningsförbud

Trots bevattningsförbudet i kommunen kommer Vårgårda Bostäder att fortsätta vattna planteringar. Vattnet som vi använder till detta kommer inte från det kommunala vattennätet.